Bila Liba Logo







Bila Liba

Bila Liba

Bila Liba

Bila Liba

Hirlevel Feliratkozas
Rólunk Mondták

„Karácsonykor libalevest főztem… nyáron, pedig férjhez megyek!” K. Emese, Debrecen
(akinek a kezét a libaleves és a libasült elkészítése napján még aznap megkérték)

„Megnéztük a honlapotokat, hát, valami nagyon profi, igazán gratulálok hozzá és sok sikert kívánok! Azt hiszem, a 2010-es évtől megvan a libabeszerzési forrásom, ha hajlandóak vagytok velem üzletelni ;)” B.V., Budapest

„Az idén 10 kislibát vettem innen. Jövőre 20-at fogok, meg szólt a sógornőm is, hogy neki is kell majd.” Kissné, Balkány

„Több embernek is ajánlottalak titeket, ők sem panaszkodtak.” Bné, Nagyecsed

„Nehéz megbízható helyet találni, ahonnan lehetne libákat venni. Jövőre is veszek tőletek!” Kné, Nyírbátor

„Novemberben levágtam néhány libát azokból, amit még májusban vettem. Az unokáimnak is nagyon ízlett, azóta is mondják nekem, hogy Mama, süssél máskor is!” Fné, Mátészalka

„Először csak 10 darabot vettem, de olyan szépek voltak, hogy még vettem belőlük 40-et. Nagy a család, jut belőle mindenkinek. Rendben tartják az udvart is, azzal sem kell így törődni, meg tényleg sok mindent megesznek.” H. István., Nyírábrány

„Már elegem van a disznóhúsból, az idén kipróbálom a libákat.” Sz. M., Szabolcs megye

„Felnőnek a csirkék mellett.” K.Mné, Nyírbátor

„Én nem is gondoltam, hogy ilyen egyszerű libát sütni: annyi óra a sütőben, ahány kg, a belsejébe almát és hagymát kell tenni, mellé sok fokhagymát. Só, bors, majoránna. Egy óráig legalább fedő alatt párolódik, utána szép lassan megsül. A végén megpirítjuk pirosra. Hallottam, hogy sörrel is lehet öntözgetni, attól különösen szép piros és ropogós is lesz. Legközelebb ezt is kipróbálom! Finom a húsa, és a zsírja is mennyei friss kenyérrel, hagymával!! Hát még a frissen kisült tepertő!” F.G., Debrecen

„Tavaly kaptam tőletek 3 élő libát ősszel. Én kettőt levágtam, de a harmadik úgy a szívünkhöz nőtt, hogy nem tudtam megölni. Mindenre figyel, nagyon éber és jön oda hozzánk, ha az udvaron vagyunk kint, és „beszélget”. A gyerekek azt mondták, ha levágom, nem esznek belőle. Mártonnak neveztük el, pedig tojó. Addig él, amíg akar. Nyugdíjas állása van.” F.P., Nyírábrány

„Tetszik, amit csináltok. Hogy szorgalmasak vagytok.” T. Szilárd, Debrecen

„1000 Ft alatt van egy kiló libahús? Olcsóbb, mint a karaj?” Aradványiné, Debrecen

„2010.02.14-én találkoztunk Ebesen, a vadászbálon. Fortunának köszönhetően Mi nyertük meg az Általatok felajánlott madárkát, még egyszer köszönjük. Nagyon finom vasárnapi ebéd készült belőle. Sóval borssal fűszereztem kívül-belül, szép pirosra sült, csakúgy mint a Ti képeteken. Készítettünk fotót is. Sok sikert és szerencsét!” Magosné Kata

„Gratulálok a gyönyörű állatokhoz, csak nagyon amatőrként foglalkozom velük. Jó látni, hogy még nem veszett el minden Magyarországon.” Eprendek Éva, Kecskemét

„Eddig pulykát ettünk, de rájöttünk, hogy a liba finomabb! A fiam diplomaosztójára készítettünk belőle ünnepi ételt.” Hernádi Csaba, Debrecen

„Meg kell, hogy mondjam gyönyörűek a libájai. Vajdaságból (Szerbiából) jelentkezek, jómagam is kacsa, liba és gyöngytyúk tenyésztéssel foglalkozok, egyelőre csak hobbi szinten.” Tibor, Vajdaság


Továbbra is várjuk Önöktől a libáinkkal kapcsolatos véleményeket és tapasztalatokat, melyek közül 10 fő számára ezt vásárlási kedvezményre feljogosító kuponnal díjazunk, és a honlapunkon is megosztunk!

Magyar libát a Magyar asztalokra!